Кани, гарафи и декантери

Комплект гарафа за уиски + чаши Bohemia Wave Whiskey Set 1+6, 750 мл, 6 чаши х 280 мл, Кристалит

(0)
159.90 лв.

Комплект гарафа за уиски + чаши Bohemia Arezzo Whiskey Set 1+6, 700 мл, 6 чаши х 320 мл, Кристалит

(0)
189.00 лв.

Комплект гарафа + чаши за вода Bohemia Orbit Set 1+6, 700 мл, 6 чаши х 300 мл, Кристалит

(1)
169.90 лв.

Декантер за вино/вода Bohemia Alcedo Carafe, 900 мл, Кристалит

(0)
35.90 лв.

Гарафа за уиски Bohemia Apollo Decanter, 550 мл, Кристалит

(0)
99.90 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)