Polityka zwrotu kosztów

Условия за връщане

Открийте как да върнете вече поръчан продукт.

В Houseware както пазаруването, така и връщането е лесно, бързо и удобно. В случай, че искате да върнете закупен от Вас продукт, можете да го направите в рамките на 14 дни от датата на получаването му. Какви са условията и каква е процедурата? Може да откриете информация за всичко това по-долу:

  • Как да върнете продукт?

За да върнете продукт или цялата си поръчка, е необходимо да се свържете с нас на посочените контакти: 0889 420 454 или office@sapirbg.com.

  • На какви условия трябва да отговаря продуктът, който искате да върнете?

Връщане на продукт може да бъде осъществено, ако той е в състоянието, в което е получен, в това число - оригинална опаковка и всички съпътстващи аксесоари (ако има такива).

Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощени лица или които са умишлено повредени, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). 

Продуктът трябва да бъде върнат в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи, с които е доставен продуктът.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, необходимо е да върнете и подаръка.

В случай че сте закупили няколко еднакви продукта и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Продукти от категории:

  • Уреди за лична грижа (в това число епилатори, електрически четки за зъби, самобръсначки и др)
  • Дребна бяла техника
  • Съдове за готвене и хранене
  • Прибори за хранене, чаши и продукти за сервиране
подлежат на връщане в 14-дневен срок, само ако са в оргиналната си опаковка и не са били използвани.

За да се възползвате от правото си за връщане на продукт, трябва първо да се свържете с нас на тел. 0889 420 545 или да ни пишете на имейл: office@sapirbg.com. Служител на Houseware ще се свърже с вас и ще уточни и подготви връщането на дадения продукт!

  • Кой поема транспортните разходи при връщане на продукт?

В случаите, в които полученият продукт отговаря на посоченото в сайта и не е дефектен, транспортните разходи са за сметка на получателя. В обратния случай, когато продуктът е с наличен дефект или цялостта му е нарушена (липсват части, аксесоари и др.), транспортните разходи са за сметка на Houseware. Когато клиентът желае да замени даден продукт с друг, без той да е дефектен, транспортните разходи и за двете посоки се поемат от него.

Адресът за получаване на върнати пратки е: гр. София, кв. Требич, ул. Доло 25. Пратките се изпращат от удобен за клиента офис на куриерска фирма "Спиди" или от личен адрес на клиента.

  • Подлежат ли разопакованите продукти на връщане?

Да, разопакованите продукти се ползват със същите права, като стандартните продукти, предлагани в сайта на Houseware.

  • В какъв срок следва да бъде възстановена сумата, заплатена за даден продукт?

Houseware ще Ви възстанови заплатената за даден продукт сума не по-късно от 14 дни след получаването на продукта обратно в нашия склад. Стандартно възстановяваме сумите по банкова сметка.

Важно: В Houseware не е наложена практика за изпращане на пари по куриер, до куриерски офиси, както и други оторизирани офиси за парични преводи.

Не забравяйте! Преди да върнете даден продукт го опаковайте добре в допълнителна торба, кутия или друго подходящо, за да не се увреди опаковката на продукта при транспортиране и за да не бъдат залепяни по нея транспортни бележки.

Важно! Всички условия упоменати на тази страница важат за поръчки, които са създадени само и единствено на нашия онлайн магазин - Houseware.bg