Polityka wysyłki

Доставката на поръчаната от онлайн магазина на Houseware.bg стока, се извършва посредством куриер и се изпълнява само за територията на България. За поръчки с доставка извън страната, моля свържете се допълнително с нас.

1. Доставка на продукти:

Houseware.bg доставя своите пратки чрез куриерска фирма Спиди до техни офиси и до точен адрес.

Срок за доставка: След направена поръчка, доставката се извършва до 2 работни дни, освен за населени места, посещавани по график и освен в периоди като Черен Петък или извънредни такива, които Houseware.bg предварително обявява в магазина. Поръчки направени след 12:30 в делнични дни, се изпълняват на следващия работен ден. Изключение правят делнични дни след официални празници или уикенди.

Цени и условия за доставка: За поръчки на стойност под 100 лв. се начислява такса доставка, в размер на 7.00 лв., а за поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА. 

Обаждаме се на всеки клиент за потвърждение на поръчката, посредством посочения в нея телефонен номер, в рамките на 1 работен ден. В почивни дни и по време на официални празници това се случва в рамките на първия работен ден, а за периода на Черен петък - във възможно най-кратък срок.

Всички пратки се изпращат с опция "Преглед преди заплащане".

Молим всички наши клиенти хубаво да преглеждат продуктите за повреди и липсващи елементи в момента на доставката. Ако установите проблем, моля да създадете с куриера протокол за увредена пратка. В противен случай куриера отбелязва пратката, като "Приета без забележли" и няма да можем да уважим рекламацията Ви.

*Безплатна доставка може да бъде отказана за пратки с тегло над 20 кг. или размери на пакета, надвишаващи 50 х 50 х 50 см. В случай, че вашата поръчка отговоря на някое от гореспоменатите условия, очаквайте служител на Houseware.bg да се свърже с вас, за да уточните подробностите около доставянето на пратката ви и нейната стойност.

Houseware.bg не гарантира наличността на продуктите в сайта. Във връзка с необходимото техническо време за премахване на изчерпани от наличност продукти, може да настъпи разминаване при поръчката на определени продукти. За валидна се счита тази поръчка, чиято наличност е била потвърдена от служител на Houseware.bg.