Радиатор ZEPHYR ZP 1971 G11, 2500W, 11 ребра, 3 степени, Поставка за дрехи, Регулируем термостат, Черен

244.00 лв.
Производител:ZEPHYR
Модел: ZP 1971 G11
Наличност: Налично
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 100 лева
Експресна доставка до всяка точка на страната
14-дневен срок на връщане или замяна
24 месеца гаранция на всички електроуреди
Проверка на пратката преди заплащане
Информация, съвет или поръчка по телефон: 0889 420 545
Отстъпки и индивидуални промоции за нашите лоялни клиенти
100 000 доволни клиенти
Продукти на конкурентни цени
Бърза и сигурна доставка
Проверка на пратката
Сигурно плащане
Маслен радиатор Зефир

Радиатор ZEPHYR ще е идеалното попълнение в твоя дом. С 3-те му степени можеш да нагласиш температурата според твоето предпочитание, а благодарение на приставката му ще можеш да изсушиш дрехите си. Използвай го в помещение по-голямо от 5 кв.м.

 • 3 степени на мощността
 • Регулируем термостат
 • Защита против прегряване
 • Светлинни индикатори
 • Проверен чрез налягане за безопасност
 • Колела за лесно преместване
 • Отделение за захранващия кабел
 • Поставка за сушене на дрехи и овлажнител за въздух
 • Автоматично изключване чрез термо предпазител - тази защита автоматично изключва уреда в случай на прегряване или повреда. Уредът възстановява работоспособността си след като се охлади.
 • 11 ребра
 • Мощност: 2500W
Радиатор Zephyr ще поддържа температурата за много по–дълго време в сравнение с обикновените радиатори. Причината за това е, че е пълен с масло, което веднъж нагрято отделя топлина дори и след изключването му. За разлика от радиаторите, които са пълни с вода и изстиват веднага след спирането им, маслото задържа топлината за много по дълъг период от време. По този начин този отоплителен уред се превръщат в много по-ефикасeн и енергоспестяващ. За разлика от другите отоплителни уреди, масленият радиатор отдават смесица от лъчиста и конвекторна топлина, което означава, че с тях не само ще отоплиш въздуха в стаята, но ще загрееш и предметите в нея. Безшумната му работа никога няма да те притеснява - в спалнята, когато заспиваш или в дневната и офиса, когато е необходимо да се съсредоточиш върху работата си. Без циркулация на горещ въздух с вентилатор, този радиатор придава на помещението уютна топлина без да изсушава въздуха. Наслади се на спокойствие и тишина в стаята, като същевременно поддържаш пространството си топло и уютно.

Лесно съхранение и местене
С удобна дръжка и 4 въртящи се колела на 360°, лесно ще го местиш от стая в стая, а малкият размер и компактен дизайн ще позволяват лесното му съхранение извън отоплителният сезон.

Защита против прегряване
Масленият радиатор разполага с две степени на защита от прегряване, която изключва нагревателя автоматично в случай на прегряване за допълнителна безопасност. Уредът възстановява работоспособността си след като се охлади.

Лесна употреба
Завърти ключа на термостата по посока на часовниковата стрелка до максимално положение. Когато температурата се повиши до комфортно ниво, бавно завърти термостата обратно на часовниковата стрелка, докато индикаторът за захранване изгасне. За да регулираш стайната температура, завърти термостата по посока на часовниковата стрелка, за да повишиш температурата или обратно на часовниковата стрелка, за да я намалиш. Устройството автоматично ще настрои цикъл за включване и изключване, за да поддържа текущата стайна температура в зависимост от желанието ти. За да достигане работна температура са му необходими около 15 минути.

Характеристики
Модел

ZP 1971 G11

Щрих код

4895139242096

Функции:

Бутон за вкл/изкл

Регулируем термостат

Защита против прегряване

Колела за лесно преместване

Поставка за сушене на дрехи

Овлажнител за въздух.

Цвят:

Черен

Място за монтиране:

Под

Максимална мощност:

2500 W

Дълбочина:

14 cm

Ширина:

53 cm

Височина:

65 cm

Мнения и оценки