ДОСТАВКА

Houseware.BG

Време за доставка
Поръчки направени до 12.30 ч се обработват и изпращат още в същия ден. Поръчки направени след 12.30 ч се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Ще ви уведомим по имейл, когато поръчката ви е изпратена. Ако някой от продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с вас по телефона, за да ви уведомим. Доставки не се извършват през почивните дни и официалните празници.
Обикновено можете да разчитате на доставка до 2 работни дни, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графика на куриерската фирма към дадения момент и от графика на обслужване на по-малките населени места.
Куриери
Работим с Рапидо/Спиди. Имате възможност да изберете дали искате да получите пратката си до вашата врата или до избран от вас офис на куриерската фирма. С цел избягване на закъснение в доставката е важно адрес за доставка и телефон за контакт да бъдат вярно и точно изписани.
Важно! Всички наши пратки се изпращат с опция "Преглед", което ви дава правото да отворите пакета в присъствието на куриера, преди да заплатите. Това е важна стъпка и целта е да проверите за видими повреди по продукта. Ако има такива, е нужно куриерът да изготви протокол за щети. След това, моля да се свържете с нас на посочения телефон (0889 420 545), за да можем възможно най-бързо да ви изпратим нова пратка.
Цена на доставката
Цената на доставката е 7 лева за цялата страна.
Продукти на обща стойност над 100 лева са с безплатна доставка.