ЗА НАС

Нашата история

През 30-годишният ни опит в търговията с домакински уреди и стоки за бита ние разбрахме какви са нуждите на нашите клиенти и ги внедрихме в широката гама от продукти под марките SAPIR™ и ZEPHYR™.

С течение на годините придобихме репутация на надежден партньор сред нашите дистрибутори и днес можете да закупите нашите продукти във всички супермаркети и магазини за дребно в цяла България и други европейски страни, като: Румъния, Сърбия, Гърция, Германия, Унгария, Дания, Полша, Грузия, Армения и др.

Винаги се стремим да следваме нашето мото „Функционалност с достъпни цени за всички“ и в този дух решихме да създадем по-достъпен начин да се докоснете до нашите продукти: чрез физически магазини (в момента само на територията на гр. София) и чрез Houseware.bg.

Нашите продукти

Независимо дали сте кулинарен ентусиаст или просто искате да обзаведете дома си, в houseware.bg ще намерите всичко. От ежедневните и най-необходимите съдове до тези, които са по-специализирани, от аксесоари за баня и лична хигиена до домакински уреди - качествени стоки, които ще ви доставят ежедневна радост и комфорт.

Стремим се да предоставим възможно най-много информация за всеки продукт. Разбираме, че изображенията, описанията и характеристиките са наистина важни за онлайн покупката и затова се грижим те да бъдат точни и подробни, за да може всеки клиент да бъде сигурен, в това което предстои да закупи.

Асортиментът ни включва над 2300 уникални продукта, базирани на сътрудничество с други местни и европейски търговци и производители на марки, като: Tekno-Tel, Ibili, Hascevher, KingHoff, Royalty Line, Klausberg, Zilner, Petterhof и много други.

Последвайте страницата ни с нови продукти, за да бъдете винаги информирани. Ние постоянно сме в търсене на нови и вълнуващи продукти, които да предложим на нашите клиенти, като по този начин продуктовата ни гама се увеличава ежедневно.

Бъдете в течение и с нашите изпитани рецепти и съвети, които споделяме в нашата група във Facebook (https://www.facebook.com/groups/houseware.bg/).

Нашата мисия

„Няма по-добро място от дома“ - затова нашата основна цел е да предложим най-добрата гама от продукти и с най-доброто съотношение между качество и цена.

Искаме да ви помогнем да разгърнете потенциала си в кухнята, да ви насърчим да се храните по-здравословно и да имате достатъчно време се насладите на времето със семейството, приятелите и храната.

Нашият екип

Една успешна компания може да се сравни с една страхотна рецепта: Колкото по-добри са съставките, толкова по-добър е и резултатът. В случая на Houseware.bg тези "съставки" са хората, които работят тук. Отдаден на работата си екип, с голяма страст в обслужването на клиенти.

Когато имате нужда от помощ или допълнителна информация, можете да бъдете сигурни, че ще получите приятелска и любезна помощ от нашия добре обучен колектив. Ще отговорим на всички ваши въпроси относно характеристиките на продуктите, за да сте сигурни, че купувате продуктите, които са най-подходящи за вашите конкретни нужди.

Нашата цел е не просто да продадем продукт, а да осигурим и дългосрочно удовлетворение от покупката.